Biografia

Després d’obtenir la llicenciatura en Música clàssica en l’especialitat de saxòfon al Conservatori del Liceu de Barcelona, es va graduar al Berklee College of Music de Boston (EUA) amb una llicenciatura en Composició. També posseeix una llicenciatura en Jazz i Música Moderna de l’ESMUC de Barcelona.

Amb una ment  musical oberta ha treballat com a intèrpret, compositor, director d’orquestra i professor en projectes de diferents estils musicals, sobretot de música clàssica i jazz.

Com a intèrpret ha participat en projectes i conjunts instrumentals amb els que ha actuat en diverses sales espanyoles i internacionals (Roma, París, Beirut, Buenos Aires, i  Belém do Pará). El seu últim àlbum és “No era lluny ni difícil” , basat en la poesia de Joan Margarit, un dels millors poetes catalans contemporanis. El disc va ser presentat el 2013 al 45è. Festival de Jazz de Barcelona

Com a compositor i director d’orquestra ha treballat per a diferents formacions instrumentals: Big Band, orquestra simfònica, i petits conjunts. Ha compost i dirigit: la Girona Jazz Project (Espanya), Santa Fe Jazz Ensamble (Argentina), Sam Big Band (Brasil), Orquestra de Jazz de Brussel·les (Bèlgica), Orquestra Simfònica Julià Carbonell (Espanya). També ha compost música per a documentals i nombrosos comercials de televisió.

Com a educador ha estat professor de saxòfon, piano, harmonia i improvisació durant vint anys. Fruit de la seva experiència, ha desenvolupat estratègies pedagògiques per potenciar al màxim les habilitats musicals de cada alumne/a. També ha impartit classes magistrals en composició i arranjaments a la Universitat del Litoral, a l’Argentina i a la Universitat de Belem do Pará, al Brasil.